Restaurant Apeldoorn Twenty2

Restaurant Twenty2

Restaurant Twenty2 is gevestigd in Apeldoorn, het hart van de Veluwe. Waar wild en water samenkomen, waar rust en ruimte nog bestaan laten zij u kennismaken met het allerbeste uit de moderne keuken. Met de mooiste seizoen producten van de Veluwe en uit de IJsselvallei neemt de keuken u mee op een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen.
Reserveer via: 055 - 576 74 84 / Van Kinsbergenstraat 2, Apeldoorn

Volvo-actie

Geschreven op 26 mei 2014 in nieuws

TABLE FOR 2 BIJ RESTAURANT TWENTY2 te Apeldoorn

Met trots presenteren we een initiatief dat speciaal bij onze leaserijders in de smaak zal vallen! Een gezellige Table for 2 bij het inmiddels tot ver over de Apeldoornse stadsgrenzen bekende restaurant Twenty2 te Apeldoorn. Wij zien het als een blijk van onze waardering voor die Volvo leaserelaties die hun auto bij ons in onderhoud hebben.

TE GAST BIJ TWENTY2

Wordt u onze 4-gangen-gast bij restaurant Twenty2?

Dat gaat eigenlijk erg eenvoudig. Eenmaal per maand trekken wij, uit die leaserijders van wie hun Volvo de afgelopen maand voor regulier onderhoud bij ons in Apeldoorn was, de gelukkige.
De winnaar krijgt een 4-gangen verrassingsmenu-voor-twee aangeboden. Onnodig te zeggen dat het u die avond culinair aan niets zal ontbreken. De winnaar wordt per mail geïnformeerd.
http://www.nieuwenhuijse.nl/twenty2