Restaurant Apeldoorn Twenty2

Restaurant Twenty2

Restaurant Twenty2 is gevestigd in Apeldoorn, het hart van de Veluwe. Waar wild en water samenkomen, waar rust en ruimte nog bestaan laten zij u kennismaken met het allerbeste uit de moderne keuken. Met de mooiste seizoen producten van de Veluwe en uit de IJsselvallei neemt de keuken u mee op een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen.
Reserveer via: 055 - 576 74 84 / Van Kinsbergenstraat 2, Apeldoorn

Proeverij@Twenty2

Geschreven op 06 nov 2015

Chef Gerwin Sanders zal iedere avond weer zorgen voor likkebaardend lekkere spijzen die het geheel begeleiden. Gaat u voor de proeverij of wordt het een avondvullend genieten met het voorafgaande twee-gangenverrassingsdiner?
Keuzes te over!

Kom het beleven in de gezellige ambiance van Restaurant Twenty2, waar wij u een sfeervolle en bovendien leerzame avond uit zullen bezorgen. Tijdens de proeverij worden vijf wijn-spijscombinaties geproefd van het thema van die avond. Achtergrondverhalen over o.a. de gebieden, wijnboeren en bijzondere kenmerken van de betreffende wijnen worden verteld en uitgelegd.

Even op een rijtje; zo zien de woensdagen eruit:

  • 19:00 uur inloop en ontvangst
  • 19:30 uur start proeverij
  • 22:00 uur einde proeverij

*Optioneel het tweegangen-verrassingsmenu: aanvang 17:45 uur

Data en thema’s

– Nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt.

De kosten voor het deelnemen aan de proeverijen zijn €24,50 per persoon. De proeverij compleet met verrassingsdiner (2-gangen incl. koffie met snoeperijen t.w.v. €25) kost €45,00 p.p.

Een reservering is verplicht. Tickets zijn verkrijgbaar via mail, info@restaurant-twenty2.nl of info@chateauhetloo.nl

Namens het team van Chateau het Loo en Restaurant Twenty2; graag tot ziens en we hopen u te mogen verwelkomen op een van de proeverijen!