Restaurant Apeldoorn Twenty2

Restaurant Twenty2

Restaurant Twenty2 is gevestigd in Apeldoorn, het hart van de Veluwe. Waar wild en water samenkomen, waar rust en ruimte nog bestaan laten zij u kennismaken met het allerbeste uit de moderne keuken. Met de mooiste seizoen producten van de Veluwe en uit de IJsselvallei neemt de keuken u mee op een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen.
Reserveer via: 055 - 576 74 84 / Van Kinsbergenstraat 2, Apeldoorn

Mooi vak!!!!!

Geschreven op 21 jul 2014 in nieuws

_MG_4470twenty2-9-1024x681

Mooi vak!!!!

Wat een ontzettend mooi vak hebben wij toch. Weken zijn we met ons keuken team aan het brainstormen. Dan kijken naar het seizoen en met de leveranciers overleggen wat op het moment mooi is. Naar de tuin om zelf de verse groentjes uit de grond te halen en te proeven. Experimenteren in de keuken en dan is het eindelijk zover : de nieuwe menukaart is weer geboren!!!
Producten bestellen en beginnen met de eerste voorbereidingen en blijven proeven en uitproberen!
Eindelijk zijn we tevreden en kunnen we onze proeverij gaan plannen met de wijnleveranciers! In dit geval 2 keer!
De eerste proeverij met Eline Jaarsma van Henri Bloem waarmee we het Proef en Beleef menu gaan testen !
Vroeg in de morgen staan we al in de keuken om alles klaar te zetten. Met zijn allen aan tafel en het proeven kan beginnen. Smaak van de gerechten wordt getest om zo ook te controleren of die in orde is en of we nog wat missen. En natuurlijk de wijn-spijs combinatie. Zo proeven wij 6 gerechten.
De volgende dag het zelfde maar dan wordt ons Bib Gourmand geproefd met medewerking van Roel Helming van OvinO en ook deze dag weer 6 gerechten!
Zo ziet u maar, het gaat niet vanzelf om tot een mooie nieuwe kaart en bijpassende wijnen te komen. Maar we zijn enorm blij met het resultaat en staan te springen de combinaties aan u te presenteren!
Komt u proeven?

Fijne zomer

Gerwin, Paula en Team Twenty2