Restaurant Apeldoorn Twenty2

Restaurant Twenty2

Restaurant Twenty2 is gevestigd in Apeldoorn, het hart van de Veluwe. Waar wild en water samenkomen, waar rust en ruimte nog bestaan laten zij u kennismaken met het allerbeste uit de moderne keuken. Met de mooiste seizoen producten van de Veluwe en uit de IJsselvallei neemt de keuken u mee op een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen.
Reserveer via: 055 - 576 74 84 / Van Kinsbergenstraat 2, Apeldoorn

Menukaart

Het menu van Twenty2 is een reflectie van de natuur; of het nu gaat om bijzondere planten, groenten en fruit van de Veluwe of om kraak verse vis uit de Noordzee. We gaan met respect met de natuur om en houden rekening met de seizoenen, dit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken met de mooiste en beste streekproducten, die elke dag vers aangeleverd worden. We houden van producten met een verhaal, producten waar met zorg mee omgegaan wordt. Dit proef je altijd terug in het eindresultaat.

* Onze menu´s zijn alleen per tafel te bestellen en worden geserveerd inclusief fingerfood en zuurdesem brood.
Al onze gerechten worden met veel aandacht bereid en bedacht, de keuken houdt desgewenst rekening met een allergie of dieetwens.
Graag vragen wij dit vooraf kenbaar te maken bij de reservering.
Op de dag zelf kunnen wij geen wijziging meer doen in het menu.
Het is mogelijk dat er een toeslag wordt berekend voor de aanpassingen.


** ALL-IN is inclusief aperitief, het menu, bijpassende wijnen, water, koffie/thee en huisgemaakte snoeperijen.

Laat je verrassen!

Met de mooiste seizoensproducten uit Nederland maar voornamelijk van de Veluwe, Apeldoorn en de IJsselvallei neemt de keuken u mee op een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen

Menu van Gerwin

  • 4 gangen 52
  • 5 gangen 62
  • 6 gangen 72

All-in Menu van Gerwin**

  • 4 gangen menu all-in 97
  • 5 gangen menu all-in 114
  • 6 gangen menu all-in 131