Restaurant Apeldoorn Twenty2

Restaurant Twenty2

Restaurant Twenty2 is gevestigd in Apeldoorn, het hart van de Veluwe. Waar wild en water samenkomen, waar rust en ruimte nog bestaan laten zij u kennismaken met het allerbeste uit de moderne keuken. Met de mooiste seizoen producten van de Veluwe en uit de IJsselvallei neemt de keuken u mee op een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen.
Reserveer via: 055 - 576 74 84 / Van Kinsbergenstraat 2, Apeldoorn

Hemelse wijn-spijs beleving.

Geschreven op 19 mei 2017 in nieuws

Restaurant Twenty2 zorgt op donderdag 25 mei voor een hemelse wijn-spijs beleving

Op Hemelvaartsdag kan je culinair genieten van een wijn en spijs proeverij in het Michelin Bib Gourmand beloonde Restaurant Twenty2.
Chef Gerwin Sanders zorgt, in samenwerking met Mirka Ridder van Chateau Het Loo voor prachtige gerechten passend bij de zorgvuldig uitgekozen wijnen uit de Priorat, een kwaliteit wijnstreek uit Spanje. Wat deze avond nog meer bijzonder maakt is dat de wijnboeren uit deze streek zelf komen vertellen over hun passie: het maken van wijn.

Naast de prachtige en leerzame verhalen van de boeren, de magie van het proeven (de wijn afzonderlijk en met spijs) en het speciaal op de wijn gemaakte vier gangen menu kan je een hartelijk ontvangst, verrassende amuses en koffie of thee met snoeperijen verwachten.

Kom het beleven in de gezellige ambiance van Restaurant Twenty2!

Wanneer: Donderdag 25 mei
Aanvang: 18:30 uur
Reserveren: 055 – 576 74 84 of info@restaurant-twenty2.nl
Kosten all in 4 gangen diner: € 80,=
http://www.restaurant-twenty2.nl