Restaurant Apeldoorn Twenty2

Restaurant Twenty2

Restaurant Twenty2 is gevestigd in Apeldoorn, het hart van de Veluwe. Waar wild en water samenkomen, waar rust en ruimte nog bestaan laten zij u kennismaken met het allerbeste uit de moderne keuken. Met de mooiste seizoen producten van de Veluwe en uit de IJsselvallei neemt de keuken u mee op een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen.
Reserveer via: 055 - 576 74 84 / Van Kinsbergenstraat 2, Apeldoorn

Even voorstellen; Christaan, Sous Chef

Geschreven op 04 feb 2016 in Even voorstellen, nieuws


Christiaan, Sous Chef

Later wordt ik…. Iets waarbij ik plezier beleef, veel sociaal contact aan ga en waar ik voldoening uit haal. Koken, op creatieve en efficiënte wijze lekkernijen bereiden terwijl de klok tikt. Adrenaline die door je lijf stroomt wanneer teamwork, goede voorbereiding en passie samenkomen. Ik ben van mening dat een mens nooit is uitgeleerd en tracht mijzelf continue te ontwikkelen.

Zo belande ik in september (j.l) in het charmante proefstraatje op de koffie bij Gerwin en Paula en kon al snel aan de slag. De afgelopen maanden ben ik erachter gekomen dat koken met (enkel) Hollandse producten een enorme uitdaging is. Met genoegen mag ik mijzelf voorstellen als Christiaan van de Vlag, Sous-chef van restaurant Twenty2 te Apeldoorn en ik ben van mening dat onze passie te proeven is in onze combinatie tussen wijn en spijs. Graag tot ziens!


sous chef apeldoorn