Restaurant Apeldoorn Twenty2

Restaurant Twenty2

Restaurant Twenty2 is gevestigd in Apeldoorn, het hart van de Veluwe. Waar wild en water samenkomen, waar rust en ruimte nog bestaan laten zij u kennismaken met het allerbeste uit de moderne keuken. Met de mooiste seizoen producten van de Veluwe en uit de IJsselvallei neemt de keuken u mee op een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen.
Reserveer via: 055 - 576 74 84 / Van Kinsbergenstraat 2, Apeldoorn

Even voorstellen; Chris, maître sommelier

Geschreven op 06 dec 2015 in Even voorstellen


Chris, maître sommelier

Als rechterhand van Paula is het mij een genoegen u te mogen ontvangen als gast van Restaurant Twenty2 te Apeldoorn. Het is mij een eer om u te mogen voorzien van een wijnadvies bij al het moois dat Gerwin voor u kookt. Wijn is een grote passie voor mij en deze wil ik graag met u delen.
Mijn kennis komt voort uit mijn eerder opgedane ervaring als sommelier en uit de opleiding Swen2, die ik hoop uit te gaan breiden met de vinologen opleiding.

Ik wil u meenemen op een culinaire reis, waar gerecht en wijn elkaar ontmoeten op de perfecte locatie. Santé!

http://www.restaurant-twenty2.nl/wp-content/uploads/2015/12/chris.png