Restaurant Apeldoorn Twenty2

Restaurant Twenty2

Restaurant Twenty2 is gevestigd in Apeldoorn, het hart van de Veluwe. Waar wild en water samenkomen, waar rust en ruimte nog bestaan laten zij u kennismaken met het allerbeste uit de moderne keuken. Met de mooiste seizoen producten van de Veluwe en uit de IJsselvallei neemt de keuken u mee op een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen.
Reserveer via: 055 - 576 74 84 / Van Kinsbergenstraat 2, Apeldoorn

Blog Lekker Veluwe

Geschreven op 25 jun 2015 in nieuws

Sinds enkele jaren is er een geweldige tuin ontstaan in de wijk Zuidbroek. De Stadsakkers.
Natuurlijk het eerste jaar gelijk gaan kijken en proeven wat ze allemaal op het land verbouwen. Toen was het nog mondjes maat, maar vanaf vorige week is het dan eindelijk

weer zo ver! Dagelijks verse groentes van De Stadsakkers.

Al enkele jaren een mooi initiatief van vele vrijwilligers. En wat een mooie plek is het geworden, een grote koelcel en wasstraat op het land. Vele producten en zelfs een eigen bijenvolkje. Ook de wilde kruidentuin en de vele oude fruitrassen beginnen vorm te krijgen.

Wij hebben de eerste peultjes met bloemen, snijbiet en mini bietjes al uit de grond gehaald en deze vind je how long before levitra takes effect bij ons ‘s avonds op bord. En het leuke is ze verbouwen gewoon wat wij graag willen, bosui, mini biet, peultjes, doperwt , tuinboon, snijbiet , frambozen , moerbei, etc.
Niet alleen voor de horeca maar ook voor jou als particulier kun je de groenten, slasoorten, kruiden, bloemen, aardappel

bestellen of zelf ophalen.

Kijk daarvoor op www.stadsakkers.nl voor de dagelijkse verse producten die ze aanbieden en ga er mee aan de slag.